Hogy juthatok hozzá a termékhez, ha megvásárolom?

Nagyon egyszerű, éppen úgy kell megvásárolni, mint bármilyen terméket, bármilyen webshopban. Viszont utána nem a futár érkezik, hanem egy jelszót küldünk ki emailben, amelynek segítségével be tudtok lépni a saját fiókba és ott találhatjátok meg a saját vásárlásaitokat. Tehát az összes olyan digitális anyagot, amelyet megvásároltatok, mert szeretnétek elolvasni, megnézni, kipróbálni. Letöltitek és már élvezhetitek is.

Nagyon tetszik a megvásárolt könyv! Továbbadhatom ezt a barátaimnak is?

Nagyon örülünk, ha tetszik a könyv, amit olvasol! Az ajánlást nagyon szépen köszönjük! Boldogok lennénk, ha hírét vinnéd másoknak is, akiket szintén érdekelhet egy kis Abracadabra varázslat.

DE!

Nagyon sokat dolgoztunk, és nagyon szeretnénk még további tartalmakat is gyártani, ehhez viszont arra is szükség van, hogy aki szeretné, maga is megvásárolja az anyagot, így legyen módunk további termékfejlesztéseket is indítani. Tehát kérjük, hogy a neked elküldött kódot NE add tovább másnak, azzal csak te élvezd a megvásárolt könyvet.

Köszönjük szépen!

Izgalommal várom a következő kiadványt is. Lesznek még más típusú termékek is?

Már javában dolgozunk a következő kiadványon, és ígérjük, az is szuper izgalmas lesz! Rengeteg tervünk van még, folyamatosan szeretnénk megvalósítani őket.

És igen, a tervezőasztalon már van további, ráadásul kézzelfogható termék is, ezeknek a megvalósulásához még kell egy pici idő, de nagyon reméljük, hogy ősszel újabb jó hírekről számolhatunk még be. Bővítjük tovább a varázsvilágunkat, ígérjük!