Az Édespofa gyerek-gasztroblog szerzője, funkcionális táplálkozás tanácsadó és receptfejlesztő.

A gyógyító étrendeket szenvedélyesen kutatja, mert hiszi, hogy a gyermekek egészségét elsősorban a jó étkezési szokásokon keresztül lehet megalapozni. Három gyerekes édesanyaként ugyanakkor pontosan tudja, micsoda kihívás a különböző igényeket és szükségleteket összehangolni a családban.

Sokáig ő sem volt tudatos evő, de amikor babára vágyott, és autoimmun betegsége miatt nem sikerült teherbe esnie, belevágott egy életmódváltásba. Több mint nyolc éve lemondott a feldolgozott élelmiszerekről, a gluténtartalmú gabonákról, a tejtermékek nagy részéről és a finomított cukorról. Korábbi szokásai helyett minél inkább élő, valamint rostban gazdag ételeket választott.

Azóta tíz évet fiatalodott, a haja csillogóbb, elméje élesebb (nem!), de tény, hogy mindezeknek nagy hatása volt a szervezetére. Többek közt abban segített, hogy teljesüljön a vágya és végre édesanya lehessen.

Gyerekei jóevők és így szerencsére folyamatosan inspiráló ötletekkel látják el. Nekik köszönhetően örömmel veti bele magát a konyhai feladatokba.