Óvónőként dolgozom, ráadásul nekem is van két kisfiam, azt gondoltam, én már mindent tudok a gyerekekről. Kíváncsian vágtam bele az olvasásba, de nekem is nagyon sok új szempontot adott ez a könyv. A jógát azóta naponta követelik a gyerekeim, és a meditációt egészen biztosan az ovisaimmal is ki fogom próbálni.

Réka, Szeged

Általában minden módszerre nyitott vagyok, de nagyon nehéz sok helyről összeszedegetni az információmorzsákat. Örülök, hogy most egyben olvashatok ennyi jó tippet. Az én ötévesem nagyon sokat nyüzsög, nehéz eldönteni, hogy mikor fakad ez szorongásból és mikor csak simán eleven. Úgyhogy szép lassan mindent ki fogunk próbálni együtt, a meséket már most imádjuk.

Adrienn, Budapest

Nekem már felnőttek a lányaim, de a hatéves unokám nagyon szorongó típus. Sok mindent kipróbált vele már a család, de most jövök én. A mesékkel kezdjük, de még jógázni is fogok vele, szerintem nagyon fogja élvezni. Másoknak is ajánlani fogom, hogy töltsék le ezt a könyvet, nagyon hasznos olvasmány, nemcsak anyukáknak, de nagyiknak is.

Klára, Nagykanizsa

Ha több időm lenne, minden könyvet elolvasnék. De nincs, úgyhogy hálás vagyok az instant megoldásokért. Ennyi jó ötletet egy csokorban már régen láttam, szép sorban mindent be fogok vetni. Szuper kapcsolaterősítő játékok, klassz mesék és imádom a meditációt is. És külön köszönet a remek receptekért, nem vagyok egy konyhatündér, de így kottából nekem is könnyebb lesz.

Andrea, Veszprém